suomeksi in english

Josbel, kielikoulutus, kulttuurikoulutus, käännöspalvelut

Tarjoamme tuloksia, joustavuutta, kilpailukykyiset hinnatTilaa uutiskirje

Josbel Oy on vuonna 1983 perustettu kielikoulu, joka on erikoistunut yritysten kielikoulutukseen. Olemme jo yli 25 vuotta palvelleet asiakkaitamme niin Suomen yritysmaailman, valtionhallinnon kuin järjestöelämänkin huipulla kasvaen asiakkaidemme mukana. Järjestämme lähiopetusta pääkaupunkiseudun ulkopuolellakin ja meillä on yhteistyökoulut useimmissa Euroopan maissa.

Vahvuuksiamme ovat luotettavuus, joustavuus ja nopeus sekä ammattitaitoiset ja persooniltaan sopivat kouluttajat, jotka opettavat asiakkaillemme sujuvassa vieraskielisessä viestinnässä tarvittavat tiedot ja taidot. Räätälöimme kielikurssit aina asiakkaamme tarpeisiin sopivaksi huomioiden sekä yrityksen että yksittäisen opiskelijan vaatimukset. Lisätietoja.

Meidän kauttamme hoituvat helposti myös erilaiset käännöstyöt monille kielille. Käännämme esimerkiksi käyttöohjeita, vuosikertomuksia, tiedotteita, mainoksia ja verkkosivuja. Lisätietoja.

Lisäksi tarjoamme kulttuurikoulutusta, jonka tavoitteena on poistaa kulttuurienvälisistä eroista johtuvia esteitä liike-elämässä. Meiltä saatte lisää tietoa monikulttuurisen viestinnän haasteista. Lisätietoja.

Ajankohtaista

Kielikoulutus, käännöspalvelut, kulttuurikoulutus