Käännöspalvelut

  Josbel tarjoaa myös käännöspalveluita monella kielellä. Käännämme esimerkiksi erilaisia asiakirjoja, vuosikertomuksia, tiedotteita, mainoksia ja verkkosivuja, ja olemme valmiita toimittamaan käännökset nopeallakin aikataululla.

  Yrityksen uskottavuuden kannalta on tärkeää, että kaikki viestinnässä käytetty materiaali on hyvää ja luontevaa kieltä, myös vieraalla kielellä. Ammattitaitoiset kääntäjät hallitsevat eri tekstilajien vaatimukset ja osaavat sopeuttaa tyylin aina tilanteeseen sopivaksi. Värikkäät ja luovat mainokset asettavat kielelle eri haasteita kuin asiallinen lakiteksti tarkkoine termeineen.

  Käytämme koulutettuja ammattikääntäjiä, jotka hallitsevat eri tekstilajien tyylit ja jotka ovat erikoistuneet tiettyihin aihealueisiin (esim. EU, talous, markkinointi, tekniikka, lääketiede). Kauttamme on saatavilla myös auktorisoidun (ent. virallisen) kääntäjän palvelut esimerkiksi virkatodistuksia ja muita virallisia asiakirjoja varten.

  Kielivalikoimaamme kuuluvat mm. suomi, englanti, ruotsi, espanja, ranska, italia, saksa, portugali, venäjä, kiina, puola ja norja. Tarvittaessa etsimme tekijän muillekin kielille!

  Hintoihin vaikuttavat mm. käännettävän materiaalin vaikeusaste, laajuus ja kielipari.


  Josbel Oy, Lönnrotinkatu 42, 00180 Helsinki, (+358) 040-528 0972, info@josbel.com

  © 2024 Josbel Oy. All Rights Reserved.