Kielikoulutus

  Josbel tarjoaa yrityksille räätälöityjä ja joustavia koulutusratkaisuja, joiden lähtökohtana ovat kurssilaisten tarpeet ja tavoitteet. Ennen koulutuksen aloittamista testaamme kurssilaisten kielitaidon suullisesti ja kirjallisesti voidaksemme tarjota oikeantasoista koulutusta. Opiskelu on mahdollista toteuttaa joko yksin tai pienryhmässä. Opetusta järjestetään joko yrityksen tiloissa tai Josbelin omissa toimitiloissa Helsingin keskustassa.

  Opettajamme ovat koulutettuja ja kokeneita ammattilaisia, jotka hallitsevat monen eri liike-elämän alan sanaston. He ovat tottuneita suunnittelemaan ja räätälöimään kurssit kunkin asiakkaan tarpeitanne vastaaviksi ja osaavat ottaa huomioon niin kurssilaisten henkilökohtaiset ominaisuudet, työelämän vaatimukset kuin aikataulutkin.

  Myös koulutuksissa käytettävät oppimateriaalit suunnitellaan kulloisenkin tilanteen mukaan. Käytössä voi olla joko valmiita oppikirjoja tai asiakkaiden toiveiden perusteella valmisteltua tukimateriaalia.

  Kielivalikoimaamme kuuluvat mm. englanti, suomi, ruotsi, espanja, saksa, ranska, italia, portugali, venäjä, kiina, japani arabia, puola, norja, tanska ja viro.

  Valikosta löytyy joitakin esimerkkejä (Yleiskielen kurssit ja Työelämän kielitaito) kursseistamme englannin kielellä, vastaavia on tarjolla myös muille kielille!


  Josbel Oy, Lönnrotinkatu 42, 00180 Helsinki, (+358) 040-528 0972, info@josbel.com

  © 2024 Josbel Oy. All Rights Reserved.